U geniet van de mooiste reizen, wij doen de rest.

Prachtig he?... Wanneer de reis het doel is en u aangenaam in fijn gezelschap de wereld ontdekt. Wanneer de vrijheid aan u is, om te gaan en staan waar u maar wilt. U neemt immers uw luxe 'hotelkamer' overal mee naar toe.   

Van Venrooy

Wij laten u graag reizen in maximale comfort en luxe. Met een exclusieve motorhome waar u - los van het prachtige design - geen omkijken naar heeft. Zo kunt  u zorgeloos genieten van onvergetelijke reiservaringen. Dat is waar Van Venrooy Motorhomes voor staat.

Complete ontzorging

De kwaliteit van uw motorhome wordt gewaarborgd door een unieke twee-eenheid. Deze wordt gevormd door Van Venrooy Utility Vehicles. Van Venrooy Utility Vehicles ontwikkelt en produceert sinds 1989 speciale voertuigen voor (zakelijke) opdrachtgevers die, net als u, de hoogste eisen stellen aan hun mobiliteit. Zo bent u verzekerd van:

  • Professioneel onderhoud van uw voertuig door ons vakbekwame team van ervaren specialisten
  • Niet alleen motorisch / technisch, maar ook van het opbouwgedeelte (bijvoorbeeld update van navigatiesysteem of schotelsoftware)
  • In onze eigen, goed geoutilleerde werkplaats
  • Desgewenst, klantspecifieke aanpassingen aan uw motorhome / liner (minimaal C1).

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf met een toegankelijke bedrijfscultuur. We houden echter niet van halve maatregelen. Bij Van Venrooy doen we iets goed, of we doen het niet. Op deze manier maken we met trots deel uit van de Van Venrooy Group.

Wij wensen u prachtige reiservaringen!

Rene van Venrooij, Algemeen directeur