U geniet van de mooiste reizen, wij doen de rest.

Prachtig he?... Wanneer de reis het doel is en u aangenaam in fijn gezelschap de wereld ontdekt. Wanneer de vrijheid aan u is, om te gaan en staan waar u maar wilt. U neemt immers uw luxe 'hotelkamer' overal mee naar toe.   

Van Venrooy

Wij laten u graag reizen in maximale comfort en luxe. Met een exclusieve motorhome waar u - los van het prachtige design - geen omkijken naar heeft. Zo kunt  u zorgeloos genieten van onvergetelijke reiservaringen. Dat is waar Van Venrooy Motorhomes voor staat.

Niesmann+Bischoff

Wij zijn exclusief importeur en dealer van Niesmann+Bischoff motorhomes, omdat dit merk perfect past bij wat wij u willen brengen. Met de modellen Smove, Arto en Flair, bieden wij u designmotorhomes van het hoogste kwaliteitsniveau. Bovendien is het innovatieve Niesmann+Bischoff heer en meester op het gebied van praktische slimmigheidjes die het reizen voor u nóg comfortabeler maken. Nationaal en internationaal zijn de Arto en Flair met vele awards bekroond, mede vanwege het eigentijdse automotive-design.

Complete ontzorging

De kwaliteit van uw motorhome wordt gewaarborgd door een unieke twee-eenheid. Deze wordt gevormd door Niesmann+Bischoff-specialist Van Venrooy Motorhomes en zusterbedrijf Van Venrooy Utility Vehicles (direct naastgelegen op onze locatie in Oss). Van Venrooy Utility Vehicles ontwikkelt en produceert sinds 1989 speciale voertuigen voor (zakelijke) opdrachtgevers die, net als u, de hoogste eisen stellen aan hun mobiliteit. Zo bent u verzekerd van:

  • Eerlijk en gedegen advies in onze ruime showroom in Oss
  • Professioneel onderhoud van uw voertuig door ons vakbekwame team van ervaren specialisten
  • Niet alleen motorisch / technisch, maar ook van het opbouwgedeelte (bijvoorbeeld update van navigatiesysteem of schotelsoftware)
  • In onze eigen, goed geoutilleerde werkplaats
  • Desgewenst, klantspecifieke aanpassingen aan uw motorhome.

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf met een toegankelijke bedrijfscultuur. We houden echter niet van halve maatregelen. Bij Van Venrooy doen we iets goed, of we doen het niet. Op deze manier maken we met trots deel uit van de Van Venrooy Group.

Wij wensen u prachtige reiservaringen!

Rene van Venrooij, Algemeen directeur