Nieuws

 • Revolutie in de kampeerautobranche!

  Niesmann+Bischoff ontketent weer een ware revolutie in de kampeerautobranche, nu in het segment van de Premium Liner!

  Zie hier de film van de crashtest.

  Lees verder
 • Smove

  De nieuwe Smove nu ook te huur

  Vanaf medio mei ook te huur; De Smove 7.4 B "NKC Kampeerauto van het Jaar 2017". Deze bijzonder complete en comfortabele kampeerauto met zogenaamde "barzit" en aparte bedden is te huur vanaf € 1.450,- per week incl. btw (vrijdag-vrijdag). Dat is kilometervrij en incl. volledig casco verzekering. Vraag naar de beschikbaarheid.

  Lees verder
 • Smove

  Wat de Smove zo bijzonder maakt

  De Smove combineert de behendigheid van een semi integraal met het comfort van een liner. Compromisloos en daarmee tevens de enige in zijn soort. Bekijk deze film om te zien wat de Smove qua techniek zo bijzonder maakt.

  Lees verder
 • Smove "NKC Kampeerauto van het Jaar" 2017!

  Yes, opnieuw valt Niesmann+Bischoff in de prijzen. Het nieuwe model Smove is de winnaar van de titel "NKC Kampeerauto van het Jaar". Een unicum, want voor de 5e keer op een rij heeft Niesmann+Bischoff deze titel in de wacht weten te slepen! Voorgaande jaren nog in de categorie integraal, maar nu dan ook in de categorie half-integraal. Ook dit keer liet Niesmann+Bischoff de concurrentie ver achter zich. Blij maar ook apetrots zijn we met dit resultaat. Wij danken al onze stemmers voor hun geleverde bijdrage. De Smove is in 2 uitvoeringen te bewonderen op de beurs Caravana in Leeuwarden en daarna uiteraard bij ons in de showroom.

  Lees verder
 • Naar "Masters of LXRY" met 50% korting?

  Masters of LXRY 2017 ‘’the 15th Anniversary Edition”, wij zijn er weer bij dit jaar. De grootste editie ooit geniet internationale bekendheid met toonaangevende namen uit de wereld van de kunst, interieur, boten, beauty, fashion, design, vastgoed, gastronomie, juwelen, horloges en auto’s. 

  Lees verder
 • Stem en win een C1-rijbewijs

  Zowel de Smove als de Flair van Niesmann+Bischoff zijn genomineerd voor de titel "NKC Kampeerauto van het Jaar 2017". 

  Lees verder
 • NB30

  Sneak preview

  Bent u nieuwsgierig naar dit prachtige nieuwe model van Niesmann+Bischoff? Kom dan op dinsdag 27 of woensdag 28 september naar onze showroom voor de exclusieve Sneak Preview.

  Van 18.00u tot 21.00u staan onze deuren voor u open. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Heeft u interesse meldt u snel aan want het bezoekersaantal is beperkt.

  Lees verder
 • De nieuwe Smove is onthuld!

  De nieuwe Smove van Niesmann+Bischoff is op 3 juli 2016 gepresenteerd. De Smove mag dan misschien de kleine broer van de Arto en de Flair zijn, de uitstraling is enorm. De naam Smove is afkomstig van "smart" en "move".

  Lees verder
 • Het aftellen is begonnen

  Het aftellen is begonnen, 3 juli vindt de introductie plaats van het gloednieuwe model van Niesmann+Bischoff. Hierbij alvast een voorproefje van deze waanzinnig mooie camper, "Made in Polch".

  Bent u nou ook zo nieuwsgierig naar de rest? Volg dan kostenloos de live stream van de persintroductie op 3 juli om 20:45u via de site van N+B (www.niesmann-bischoff.com).

  Lees verder
 • Wederom in de prijzen: Arto 72 L "NKC Kampeerauto vh Jaar 2016"

  N+B lijken het hart van de integraal camper liefhebber in Nederland gestolen te hebben. Dit jaar wint het merk voorde vierde keer op rij de prijs NKC kampeerauto van het Jaar bij de integraalcampers.

  Lees verder
 • Wat bevat de krat?

  Wat zou er toch in die immens grote krat zitten...? 

  Van donderdag 21 t/m dinsdag 26 januari staat Van Venrooy Motorhomes weer op de Caravana te Leeuwarden. 

  Lees verder
 • Open dagen bij Niesmann+Bischoff

  In het weekend van 7 en 8 november werden de jaarlijke "Open deuren-dagen" bij Niesmann+Bischoff wederom gehouden. 

  Lees verder
 • Vers van de pers: Arto 88E als schaalmodel

  Sinds jaar en dag bezorgen de speelgoed schaalmodellen van SIKU vele generaties (niet alleen kinderen) veel speel- en kijkvreugde. Brandweerauto's, race auto's, bussen, trams, noem maar op. Met trots kunnen we u mededelen dat daar vanaf juli een model van Niesmann+Bischoff aan wordt toegevoerd: de Arto 88E

  Lees verder
 • RTL op bezoek bij Van Venrooy

  Voor het RTL programma LifestyleXperience Plus was presentatrice Soesja del Monte Lyon met haar cameraploeg op bezoek in de showroom voor een interview met 'onze' Michel Verhoeven. 

  Lees verder
 • RTL CampingLife

  Aandacht in het programma RTL CampingLife voor de Arto 88 E in Lamborghini-look.

  Lees verder